Turun Kiinteistövalinta Oy

Turun Kiinteistövalinta Oy on yksi vanhimpia turkulaisia kiinteistönvälitystoimistoja. Yrityksemme on perustettu vuonna 1967.

Henkilöstömme koostuu rautaisista kiinteistönvälitysalan ammattilaisista, jotka omaavat pitkän kokemuksen alalta, mutta ovat yhtälailla nykypäivän tuulissa täysillä mukana.

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

Turun Kiinteistövalinta Oy on aktiivisesti mukana myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n toiminnassa. Pertti Heikkilä on toiminut Suomen Kiinteistönvälittäjät ry puheenjohtajana vuosina 2008-2015. SKVL:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun.

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

SKVL jäsen

Hyvä Välitystapa - toimintamme kulmakivi

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto on laatinut Hyvä Välitystapa -ohjeiston tuodakseen kuluttajille lisää turvaa ja luotettavuutta asuntokauppaan. Välitysliikelaki velvoittaa kiinteistönvälittäjät noudattamaan hyvää välitystapaa, mutta laissa ei ole erikseen määritelty mitä tämä tarkoittaa käytännössä. Tästä syystä nykyinen Hyvän Välitystavan ohjeistus on toteutettu edistämään kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta ja kiteyttämään alan pelisäännöt.

Ammattitaitoinen ja hyvä kiinteistönvälittäjä tuntee Hyvä Välitystapa -ohjeiston. Turun Kiinteistövalinta Oy:n henkilöstö on kirjallisesti sitoutunut noudattamaan Hyvän Välitystavan ohjeistoa.

Lue lisää

Kiinteistövälitysalan Keskusliitto Ry

Asuntolisting

Turun Kiinteistövalinta Oy kuuluu myös Asuntolisting-yhteismyyntiketjuun, joka tuo asiakkaillemme lisää myyntivoimaa. Kaikki Asuntolisting-välittäjät pystyvät markkinoimaan myös teidän asuntoanne, vaikka teettekin toimeksiannon vain yhden toimiston kanssa. Teihin on yhteydessä kuitenkin vain "oma välittäjänne", joten saatte laajan myyntivoiman ja erinomaisen henkilökohtaisen palvelun.

Askel kotiin päin

Turun Kiinteistövalinta Oy:n myytävät asunnot

Turun Kiinteistövalinta Oy:n myytävät asunnot