Suunnitelmissa asunnon myynti? Anna Turun Kiinteistövalinnan auttaa!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on palveluksessasi, kun olet myymässä asuntoasi tai vapaa-ajan kohdettasi. Kauttamme myynti hoituu sujuvasti ja luotettavasti kokonaisvaltaisena palveluna.

Palvelumme kattaa ammattitaitoisen palvelun, laadukkaan hinta-arvioinnin sekä tehokkaan markkinoinnin. Hoidamme puolestasi kaikki paperityöt ja valvomme etuanne kaupan teon lähtökuopista kauppakirjojen allekirjoituksiin saakka.

Asunnon myynti Turku - Turun Kiinteistövalinta Oy

Markkinointi

Markkinoimme myytäviä kohteitamme seuraavissa paikoissa:

Asunnon myyntitoimeksianto

Asunnon tai kiinteistön omistaja tekee kiinteistönvälittäjän kanssa toimeksiantosopimuksen asunnon myynnistä. Kuluttaja-asiakkaan ollessa kyseessä sopimus on voimassa maksimissaan neljä kuukautta kerralla. Kiinteistönvälittäjä sitoutuu markkinoimaan asuntoa sovitulla tavalla ja hoitamaan välitystehtävän huolellisesti Hyvää Välitystapaa noudattaen.

Käytännössä asunnon myyntitoimeksianto meidän kanssamme kattaa kaikki paperikulut, valokuvauksen, markkinoinnin, esittelyt ja kauppakirjojen teot sekä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avun asuntosi myynnissä.

Välityspalkkio:
4 % + alv 24 % (4,96 %) velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan.
Minimipalkkio 2 200 euroa + alv 24 % (2728 €)
Pyydä henkilökohtainen tarjous.

Ota yhteyttä kun suunnitelmissasi on asunnon myynti ja haluat yhden Turun vanhimman kiinteistönvälitystoimiston palvelukseesi!

Turun Kiinteistövalinta Oy:n myytävät asunnot

Turun Kiinteistövalinta Oy:n myytävät asunnot